Rozšiřujeme nabídku aktivit pro děti

23. 3. 2017    |    Délka čtení: 5 min

Neustále pro Vás rozšiřujeme nabídku aktivit pro děti.
Aktuálně nabízíme níže uvedené aktivity s instruktorem. V dalších časech si můžete třeba i vy, rodiče, zalozit na naší stěně společně s dětmi.

AKTIVITY

Plavání pro děti 6 - 8 let

Cílem výuky je odstranění případného strachu z vody a učení se tří plaveckých způsobů (znak, prsa, kraul) výukovou i zábavnou formou (max. 10 dětí).

Plavání pro děti 9 - 14 let

Děti by měly zvládnout bez potíží a bez pomůcek uplavat alespoň 50 metrů. Kurz se bude primárně zaměřovat na zlepšení techniky plavání tří plaveckých způsobů - znak, kraul a prsa (dle počáteční plavecké úrovně dětí).

Plavání pro děti od 3 - 6 let

Plavání je zaměřeno na hravou formu výuky, seznámení se s pocitem vody a učení základních plaveckých dovedností (dýchání do vody, odbourání  případného pocitu strachu)

Lezení pro rodiče s dětmi

Lezení na umělé stěně pro rodiče s dětmi, včetně rozcvičky, her a rozvojem lezeckých dovedností. Prohloubení vzájemných vztahů a společné trávení volného času.

Hravé lezení pro děti 6 - 9 let 

Lezení na umělé stěně je zaměřeno pro skupinu menších dětí s cílem naučení základu a rozvoje lezeckých dovednost herní formou.

Hravé lezení pro děti 9 - 16 let

Náplň lezeckého kroužku je seznámení se s bezpečným lezením na umělé lezecké stěně a technikami jištění. Lekce bude probíhat zábavnou formou a bude přizpůsoben věku účastníků (9 -12 let) a (13 – 16 let).

Lyžování pro děti

Výuka probíhá podobným způsobem, jako na opravdovém svahu - rozcvička, manipulace s lyžemi, metodicka lyžování s využitím různorodých pomůcek.

Základy sebeobrany od 6 let

Základy sebeobrany je určen dívkám i chlapcům a má za cíl naučit se, jak se vypořádat s nebezpečnými situacemi a zároveň v dětech pomáhá budovat zdravou sebedůvěru a respekt.  Lekce je pojata herní formou a vždy bude přizpůsobena věku dítěte.

Moderní sokolík

Kroužek je zaměřen na všestranně pohybový základ, kdy si děti vyzkouší základy atletické a gymnastické přípravy. Cílem je odstranění špatných a stereotypních pohybových návyků a rozšíření obzoru pohybových dovedností.

 

Podrobný ceník aktivit pro děti zobrazíte kliknutím ZDE.