Slavnostní otevření AC BALUO

7. 11. 2016    |    Délka čtení: 4 min

Dlouho očekávaný okamžik je tu. V pátek 11. listopadu slavnostně otevřeme Aplikační centrum BALUO, které je ve střední Evropě unikátním vědeckotechnickým parkem zaměřeným na výzkum, technologie, inovační podnikání a odborné vzdělávání v oblasti pohybové aktivity, prevence civilizačních nemocí a podpory zdravého životního stylu. Při příležitosti otevření chystáme na podvečer bohatý sportovně-diagnostický program. 

Aplikační centrum BALUO se slavnostně otevře za účasti představitelů Univerzity Palackého, města Olomouce, Olomouckého kraje a dalších pozvaných významných osobností veřejného života v 11 hodin. 

V 16 hodin se pak centrum otevře zájemcům všech věkových kategorií, kdy si až do 21 hodin budou moci centrum "otestovat" - zdarma absolvovat vybraná diagnostická vyšetření a aktivně si zasportovat. Nebudou chybět ani prohlídky prostor centra nebo třeba fotokoutek, v němž se budete moci na památku vyfotit s využitím připravených nejen sportovních propriet. Všechny nabízené aktivity jsou zdarma, platí se akorát vratná záloha 200 Kč za půjčení čipu na 1 hodinu. 

Více informací chystaném programu se dozvíte zde.