Pohybová studia

Pohybová studia vám nabízejí širokou škálu aktivit zaměřených na rozvoj všestrannosti, koordinace a silové vytrvalosti. Studia jsou vybavena veškerými pomůckami, jako jsou bosu, gymbally, overbaly, expandery, kettlebely atd.

Trénink pro všechny

V pohybovém studiu si najde využití jak trénovaný sportovec, tak i úplný začátečník. Lektor vždy přizpůsobuje stupeň obtížnosti dle klienta a dbá na správné provedení cviku.

Multifunkční studio 1

První pohybové studio je všestranně využitelné od regeneračního protahovacího cvičení, přes funkční trénink, taneční prvky až po základy sebeobrany.

Multifunkční studio 2

Zrcadlový sál je vhodný pro bojové sporty nebo pro další funkční trénink.

 

NABÍDKA AKTIVIT

FLOWIN® je zábavný frikční funkční trénink, založený na přirozených a plynulých pohybech bez doskoků a zatížení kloubů. Při cvičení se využívá jen hmotnost vlastního těla. Posiluje hlavně svaly středu těla, svaly upínající se na pánev a na obratle. Každý cvik aktivuje několik svalových skupin najednou. Efektivním tréninkem se procvičují vnitřní partie svalových systémů, které dělají tělo rychlejší, ohebnější a vytrvalejší. FLOWIN® může cvičit úplně každý, bez ohledu na věk a aktuální kondici.

NABÍZÍME LEKCE:

  • Flowin Basic pro začátečníky
  • Flowin pro pokročilé 
Lektor: Beata Brošová
Lektor: Eva Straková

4Q program vycházející z metodiky Institute of Motion nabízí variabilní koktejl cvičení pro vitalitu, odolnost, zdraví a dlouhověkost. Skupinové i individuální lekce jsou vedeny formou Health Coachingu. 4Q je programová strategie, která přizpůsobí cvičení potřebám každého klienta. Ctí rovnováhu tréninku a zotavení, intenzity s odpočinkem, specifičnost s náhodností. Lze praktikovat v tělocvičně i mimo ní.

Lektor: Beata Brošová

Kondiční posilování vhodné pro maminky min. 3 měsíce po porodu, pro zpevnění postavy, nebolavá záda a dobrou náladu i kondici.

  Lektor: Beata Brošová
Lektor: Jana Adamcová
  Lektor: Kristina Lošťáková

Mix kondičního posilování a zdravotně - kompenzačního cvičení pro osoby starší 60 let.

Lektor: Beata Brošová

NORDIC WALKING (kondiční chůze) výuka techniky + trénink, individuální i skupinové lekce.

Lektor: Beata Brošová

Strečink dynamický, statický a fasciální.  Nejen v rámci lekcí s BB, ale i jako samostatná cvičební jednotka. Vhodné pro všechny.

Lektor: Beata Brošová

Fotogalerie