Testovací hala 2

V multifunkční testovací hale 2 je možné využít umělou lezeckou stěnu a povrch a vybavení vhodné pro gymnastická cvičení a akrobacii (tatami, trampolína).

LEZECKÁ STĚNA

Lezecká stěna v Aplikačním centru BALUO disponuje 8metrovou vnitřní a 16metrovou venkovní stěnou, venkovním bouldrem a stanovištěm pro nácvik slaňování.​

Vnitřní lezecká stěna umožňuje absolvovat 40 lezeckých cest s obtížnostmi od začátečníků až po cesty pro zkušené lezce (převis, stropní část). Všechny cesty jsou řádně označeny názvem a obtížností. Třetina povrchu lezecké stěny je zhotovena z lamina, které imituje povrch přírodní skály, zbytek je překližka s povrchovou úpravou proti smekání.

GYMNASTIKA

Nácvik základních gymnastických prvků – kotouly, stojky, přemety, salta.​

 

Tento prostor je uzpůsoben pro průpravu koordinačně náročnějších prvků (salta, přemety) na trampolíně, posilování celého těla vlastní vahou s využitím pomůcek (bosu, lano, tyč, žebřiny, medicinbal). Zařízení haly umožňuje realizovat testování nejrůznějších sportovních pomůcek s využitím trampolíny a dalšího pořízeného sportovního náčiní a zařízení (indoboard, nintendo balance board, váhy, stojky).

TRAMPOLÍNA

Velká zapuštěná trampolína, která je opatřena ochrannými žíněnkami, umožňuje široké využití pro různé druhy testování.​

Metodická řada skoků na velké trampolíně je využívána v rámci přípravy na přímé skoky, rotace, dopady do různých poloh, salta a mnoho dalších prvků. Klientům se otevírá možnost testování libovolným směrem – gymnastické pojetí skoků nebo průprava na jiné sportovní disciplíny (snowboarding, skateboarding, in-line brusle). Výsledkem může být rozvoj koordinace, rovnováhy, pohybové orientace v prostoru.

 

Multifunkční testovací hala disponuje zrcadlovou stěnou, žebřinami, lavičkami, tatami, žíněnkami, rinosety a dalším materiálem pro zabezpečení testování různých druhů sportu.

 

NABÍDKA PARTNERŮ

 

 

 V případě zájmu o kurz lezení můžete kontaktovat Svišti v pohybu.

 

 

 

Fotogalerie